language:
Bespaar uwzelf een boete! Maak kennis met Flitspalen, een applicatie die u bewust maakt van flitspalen en radar controles in de buurt. Er is niets vervelender dan lekker een stuk rijden en niet doorhebben dat u net een paar km/h te hard hebt gereden, vervolgens wordt u verrast met een boete een paar weken later!

Flitspalen is in staat u te waarschuwen wanneer u een flitspaal of radar controle nadert, zodat u uw snelheid eventueel kunt aanpassen. Flitspalen maakt gebruik van 3G en GPS om uw positie te bepalen.

* Update 3.0 gratis voor huidige gebruikers.
Altijd up-to-date
Flitspalen is in staat om u tijdens het rijden, real-time, op de hoogte te stellen van een naderende radar controle. U ziet bij het naderen direct het icoon voor radar controle verschijnen! U bent er tevens van zeker dat u altijd de actuele flitspalen in uw omgeving heeft, dankzij de constante verbinding met de cloud.

Onze systemen worden gedurende de dag constant up-to-date gehouden en veranderingen worden real-time verwerkt en aan u getoond!

Een verdere selectie kan worden gemaakt om alleen de meest recente radar controles te tonen, wat nauwkeurigheid van de meldingen ten goede komt!

Momenteel tonen we actuele radar controles voor de gehele wereld, Flitspalen voor geheel Europa.
Push notificaties!
U kunt selecties maken van wegen/routes waar u PUSH berichten voor wilt ontvangen, zodra er op deze wegen een radar controle is gesignaleerd! U kunt een selectie maken tussen een enkele weg of een complete route.

Wegen zijn gecategoriseerd per land, waarbij een selectie uit regionale wegen en snelwegen gemaakt kan worden. Voor elke geselecteerde weg kunt u de tijden en dagen opgeven waarop u PUSH berichten voor deze weg wenst te ontvangen.

Routes zijn geavanceerder, hier wordt een selectie gemaakt "VAN" en "NAAR" een gewenste locatie waarbij wij uitzoeken welke relevante wegen er tussen deze 2 punten liggen. Er zullen PUSH berichten worden verstuurd voor elke weg (dus niet uitsluitend snelwegen!) die op deze route voorkomt. Evenals bij wegen is er een verdere selectie te maken van tijden en dagen waarop u PUSH berichten voor deze route wenst te ontvangen.
Portal
Via de online portal kunt u zelf GPS punten ingeven, dit geeft u allerlei mogelijkheden. Alle punten die u toevoegt zijn automatisch en per direct te zien op de kaart in uw iPhone applicatie. Dit zijn uw persoonlijke GPS punten, andere gebruikers zien deze niet!

Wanneer er eigen GPS punten worden toegevoegt via de portal kunnen er tot 5 verschillende GPS types worden gekozen, de 4 standaard types en 1 favoriet type (zie ook hieronder). Hiermee wordt het mogelijk om tevens GPS punten toe te voegen welke totaal niet gerelateerd zijn aan flitsers/flitspalen, bijvoorbeeld uw favoriete parkeergarage of tankstation; dit bepaald u zelf!
Wat betekent het
Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Wij maken begrijpelijke iconen, zodat uw focus zal liggen op de weg!
Radar controle
Traject controle
Max. Snelheid
Rood licht
Doseer licht
Tunnel
Favoriet
Op de kaart
U kunt ten allertijden de actuele flitspalen en radar controles (flitsers) zien op de kaart, op basis van uw huidige GPS positie. Wanneer u een flitspaal of radar controle nadert zult u vanaf een door u geselecteerde afstand een duidelijke melding ontvangen (wederom naar wens in te stellen).

Door middel van duidelijke iconen op de kaart (weergegeven hieronder) weet u exact waar welk type zich bevindt ten opzichte van uw huidige positie.
Dit, tezamen met extra verduidelijkende iconen boven in het venster (weergegeven hier links) geven u in een oogopslag, alle informatie die u nodig heeft!
Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op!
Datasupply, de ontwikkelaar van deze applicatie, garandeerd niet dat deze applicatie u elke bekeuring zal besparen. Wij doen onze uiterste best om onze applicatie up-to-date te houden met de laatste flitspaal locaties, het kan echer voorkomen dat er flitspalen nog niet in onze database voorkomen (Laat het ons weten in dat geval of gebruik de PLUS knop!)